Dealer worden

Bent u leverancier van recycling gereedschap en klaar voor een nieuwe uitdaging? Word Holmatro dealer!

Sign up now

Knippen

Holmatro is een wereldwijd bekende expert in hydraulische knip gereedschappen voor zowel de industriële als de redding markt. Onze industriële knip gereedschappen zijn speciaal ontworpen voor continu gebruik in een veeleisende omgeving, met een sterke focus op gebruikersveiligheid en ergonomie. Onze industriële scharen zijn ontworpen om uitzonderlijke veiligheid tijdens het gebruik te bieden, met functies zoals bediening met twee handen, een dodemansfunctie en afscherming van alle bewegende delen om het risico op ongelukken te minimaliseren.

De belangrijkste toepassingsfocus van onze industriële knip schappen ligt op het gebied van recycling, sloop, productie en ontmanteling. Hun efficiëntie en betrouwbaarheid maken ze onmisbaar voor het uitvoeren van uitdagende knip taken.

Hoewel industriële en redding knip gereedschappen op elkaar lijken, zijn ze beide ontworpen voor een ander doel. Onze industriële snijgereedschappen zijn ontworpen voor de verwerking van een grote verscheidenheid aan materialen, met een hoogfrequent gebruik, waardoor fysieke risico's en eisen aan operators effectief worden verminderd.

VEILIG:

•    Bediening met twee handen voor meer veiligheid tijdens de knip werkzaamheden.
•    Dodemansfunctie om de bediening onmiddellijk te stoppen als de handen worden losgelaten.
•    Afgeschermde bewegende delen om het risico op ongevallen verder te minimaliseren.

DUURZAAM

•    Industrieel ontwerp en constructie voor robuustheid en lange(re) levensduur.
•    Gebouwd om hoogfrequent gebruik in veeleisende omgevingen te weerstaan.
•    Messen voorzien van smeergroeven voor soepele en efficiënte knip bewegingen 
•    Verwisselbare messen voor veelzijdig gebruik in een bredere 

ERGONOMISCH

•    Dankzij een rotatiemechanisme kan het gereedschap in elke gewenste richting en hoek draaien voor meer flexibiliteit (stationair model).
•    Maakt het mogelijk om voorwerpen te snijden zonder dat u ze eerst op een bepaalde manier hoeft te positioneren (stationair model).

Met een sterke toewijding aan veiligheid, duurzaamheid en ergonomie onderscheiden de industriële knip gereedschappen van Holmatro zich als betrouwbare en hoogwaardige gereedschappen, die voldoen aan de uiteenlopende applicaties van industriële toepassingen en tegelijkertijd het comfort en de veiligheid van de gebruiker garanderen.