ONGEËVENAARDE PRESTATIE

Onze volgende generatie accu-aangedreven redgereedschappen levert ongeëvenaarde prestaties bij een hogere snelheid. Vooral wanneer het erop aankomt, bij uitdagende bevrijdingsoperaties.

EVO 3 TECHNOLOGIE

Deze kenmerken en voordelen van de aandrijfeenheid zijn te goed om verborgen te blijven.

CONSTANTE HOGE SNELHEID


ELEKTRONISCHE SNELHEIDSREGELING (ESC)

De ESC houdt het toerental van de borstelloze motor (en daarmee van de hydraulische pomp) constant op het hoogste niveau, zelfs wanneer het gereedschap zwaar wordt belast of de accu leeg raakt. Het gereedschap werkt dus altijd op optimale snelheid.

STOF- EN VOCHTBESTENDIG


GESEALDE PRINTPLAAT

De elektronica in het gereedschap zijn in hars gegoten en dus volledig beschermd tegen vocht en stof. Bovendien hebben de EVO 3-gereedschappen een IP54-beschermingsgraad tegen stof en spatwater.

KRACHTIG EN ENERGIEZUINIG


BORSTELLOZE MOTOR

Krachtig en uiterst energiezuinig, speciaal voor deze toepassing gebouwd. Ontworpen voor gebruik in warme, koude en vochtige weersomstandigheden.

GEEN ENERGIEVERLIES


POMP MET DIRECTE AANDRIJVING

De motor drijft de pomp direct aan, zonder tandwieloverbrenging ertussen. Dit voorkomt mechanisch energieverlies, waardoor er meer koppel overblijft voor het pompen van de hydraulische vloeistof.

ULTIEME VRIJHEID

Het slimme ontwerp van Holmatro EVO 3-redgereedschappen maakt optimaal gebruik van de voordelen van "slangloos" en biedt de gebruiker ultieme vrijheid.

INLINE-BEDIENINGSHANDGREEP MET 360° TOEGANG

De bedieningshandgreep is achterop geplaatst en altijd binnen handbereik. Het gereedschap is zelfs in de lastigste houdingen en aan alle zijden van de auto eenvoudig te bedienen.

SLIMME ACCUPOSITIE

De accu boven op het gereedschap is altijd bereikbaar en eenvoudig te verwisselen, zelfs in krappe ruimten.

MEER WERKRUIMTE

Onze unieke Inclined Cutter biedt verbeterde ergonomie en maximale werkruimte. Eenvoudig in gebruik aan alle zijden van de auto.

DE TOEKOMST IS CORDLESS

COMPLEET AANBOD

Holmatro levert een compleet aanbod aan accu-aangedreven redgereedschappen.

Scharen. Spreiders. Combitools. (Telescoop)rammen.

Ontdek alle modellen Een demo aanvragen